📢 NOURețete de POST și Plan Alimentar pentru Postul Crăciunului

Calcul Valori Nutriționale Meniuri

webinar nutritie

Aceast calcul cuprinde furnizarea cerințelor solicitate confrom Ordinului ANPC 201/2022

  • Lista ingredientelor ce depasesc 20 de grame pentru fiecare preparat din meniu (furnizată de restaurant).

Exemplul de rețetă expus de ANPC: ex: mușchiuleț de porc – 140g, cu garnitură de orez cu legume – 140g [orez, apă, legume – 30g (morcov, dovlecel, ardei gras, în cantitati variabile), ulei vegetal, sare, potențator de aromă: glutamat de sodiu]

  • Declaratia nutritionala pentru fiecare preparat din meniu

  • Lista aditivilor folositi pentru fiecare preparat din meniu

  • Lista alergenilor pentru fiecare preparat din meniu

  • Marcarea ingredientelor ce au fost sau sunt congelate (menționate de restaurant)

Nu s-a putut finaliza înscrierea, încearcă încă odată!
Mulțumesc pentru interes, veți primi pe email o ofertă personalizată.

Solicitare ofertă

Adaugă următoarele informații pentru a primi o ofertă personalizată

The SMS field must contain between 6 and 19 digits and include the country code without using +/0 (e.g. 1xxxxxxxxxx for the United States)
?
*în urma completării formularului, veți primi pe email oferta de preț personalizată.